Ons productieproces

Zo worden onze genki’s geboren.

Neem een kijkje in ons productieproces en ontdek waarom Genki Greens zo vol van smaak en voedingsstoffen is!

1 | puur

Geen kunstmatig toegevoegde stoffen en 100% natuurlijk.

Onze zaden worden in vegan aarde en biologische kokosmatten gezaaid, en blijven hierdoor vrij van meststoffen en pesticiden. Zo houden we de smaak puur en krijg je alleen de beste natuurlijke voedingsstoffen binnen!

2 | kwaliteit

De beste selectie. Handmatig gekweekt en geoogst.

Genki Greens worden handmatig gezaaid, verzorgd en geknipt. Hierdoor zijn we dichter bij het kweekproces betrokken en kunnen we continu checken of onze microgroenten van de hoogste kwaliteit zijn.

3 | Zero waste

Van zaden naar microgroenten in slechts 2 weken.

Onze zaden staan 3 dagen in het donker om te ontkiemen. Vervolgens duurt het 8 à 10 dagen voordat ze klaar zijn om verzonden te worden.

Een vaste afnemer van Genki Greens zorgt dat eventueel overgebleven microgroenten bij de voedselbank terechtkomt.

Zo laten we niets verloren gaan.

4 | Eerlijk

Alleen het beste voor het milieu.
Op eerlijke wijze geteeld.

Het is onze missie om diervriendelijk en ecologisch te produceren. We telen onze microgroenten in herbruikbare trays en verpakken ze in recyclebaar karton. We verkopen een levend product door gebruik te maken van biologische kokosmatten. 

Daarom kan je Genki Greens een week vers knippen, bewaren en opeten.